8 maart 2024

ROAC veiling

Op vrijdagavond 8 maart staat er weer een gezellige avond in het clubhuis op de agenda. Namelijk: de ROAC veiling! Het geld dat we met de veiling ophalen, is bedoeld om de verduurzaming van onze accommodatie te bekostigen.

Een kavel aanbieden?

Naast onze sponsoren en bedrijven uit de regio, willen we ook iedereen die ROAC een warm hart toedraagt, vragen een kavel ter beschikking willen stellen. Groot of klein, dat maakt niet uit. Alles is welkom! Anoniem, namens jezelf of namens een bedrijf, het kan allemaal.

Bied je een kavel aan namens een bedrijf, dan nemen we het bedrijfslogo op in het veilingboekje, dat huis-aan-huis wordt verspreid in Oud Ade en Rijpwetering. De naam van je bedrijf wordt genoemd tijdens de veiling en het logo wordt op groot scherm gepresenteerd tijdens de veiling.

Wil je een kavel aanbieden, dan kun je dit doorgeven via veilingroac@gmail.com. Ook vragen over de veiling je naar dit emailadres sturen. Of je kunt je vragen stellen aan één van de leden van de Veilingcommissie (zie onderaan dit bericht).

Ludieke, unieke kavels

• Numatic Hetty 208 stofzuiger, aangeboden door Rufo Clean B.V.
  • Kappersbon, aangeboden door Kapsalon Lesley
  • Gevulde bigshopper, aangeboden door Plus Van Dijk
  • Cornhole spel ontworpen door Gé vd Star, aangeboden door Olijerhoek Betonwerken
  • Bierproeverij voor 10 personen, aangeboden door Uzzewuzze
  • Twee nachten in Resort Waterrijk Oesterdam in Tholen, incl ontbijt en toegang tot wellness, aangeboden door EZ Flower
  • Professionele kappersföhn, aangeboden door Mandy's Hair
  • Drie emmers binnenmuurverf naar keuze, aangeboden door Heerenlux
  • Een helikoptervlucht voor 2 personen (10 minuten) over de Bollenstreek op 20 april 2024 tijdens het Bloemencorso, aangeboden door Barnhoorn Makelaardij
  • Meerdere borrelplanken, aangeboden door Weidegeluk
  • 10 liter erwtensoep, aangeboden door Jan van der Poel
  • Deelname aan het Koningsdag footgolfspektakel (team van 6 tot 10 personen) met een kruiwagen vol lekkers, aangeboden door het Koningsdag Comité

Er zijn inmiddels heel wat leuke veilingkavels binnen. Hierbij alvast een greep uit het aanbod:

• Aanschuiven aan tafel voor 8 personen bij Wendy en Frans de Haas van Camping 't Haasje
  • 4 kaarten voor NAC-ADO op 3 mei aangeboden door Dave van der Poel
  • Diverse items van OppoSuits
  • Reanimatiecursus voor 2 personen door Levensreddend.nl
  • Met 5 personen boerengolf spelen bij Boerenvoetgolf Haarlemmermeer
  • Avondje Jacuzzi met drankje door Gemarc Beschoeiingen
  • 2 x 2 foto’s op blank hout of white wash plaat (max. 75x100) door Jasper Anker Decoraties
  • 2 kaartjes voor Van der Laan & Woe op 12 juni 2024 in Oude Luxor, R’dam
  • Cursus libre/driebanden voor 2 personen van 4 x 1,5 uur door ROAC afd. Biljart
  • Meermaals een taart naar keuze voor 12 personen door Bakker van Maanen
  • 2 kg gefileerde snoekbaars door Emiel Jansen.
  • Bezoek aan de Premier Leaguewedstrijd Fulham – Newcastle United op zaterdag 6 april (incl. overnachting, excl. vervoer)
  • Overnachting incl. ontbijt in de B&B van Bart Jansen
  • Sportmassage van 60 minuten door Fysiotherapie Alkemade
  • Groepsclinic mountainbiken verzorgd door Jouw Fietscoach (Ramon Borst)
  • Pedicure behandeling + voetmassage door Brenda van Leeuwen
  • Duo fotoshoot door Click Fotografie

Meer informatie

Wil je wel helpen, maar weet je niet wat je voor de veiling kunt aanbieden? Wij denken graag met je mee over mogelijke ideeën.

Met vriendelijke groet,
De Veilingcommissie