Navigation

17 t/m 20 juli 2024

Veense Voetbaldagen op de velden bij ROAC

VEENSE VOETBALDAGEN
Ook in de zomer van 2024 gaan de Veense Voetbaldagen door! Door de verbouwing van het sportpark in Roelofarendsveen hebben we gekeken naar de mogelijkheid uit te wijken naar een andere vereniging en we zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat de Veense Voetbaldagen gaan plaatsvinden op de velden van s.v. ROAC. Uiteraard zijn we er weer in de eerste week van de zomervakantie, namelijk van woensdag 17 juli t/m zaterdag 20 juli. In deze mail de eerste informatie die wij kunnen delen. Op de achtergrond zijn we al bezig met het vernieuwen van het trainingsprogramma en unieke initiatieven voor komende zomer. 

VROEGBOEKKORTING
Er is een speciale vroegboekkorting én actie voor deelnemers die zich inschrijven voor 1 mei 2024. We hanteren een prijs van 135 euro en we verloten één shirt van het Nederlands elftal als je inschrijft voor bovenstaande datum. Na 1 mei hanteren we een prijs van 140 euro per deelnemer. Ga jij komende zomer al voor je 3e of zelfs 4e keer deelnemen? Dan ontvang je van ons een speciaal aandenken tijdens de Veense Voetbaldagen.

WACHT NIET TE LANG!
Afgelopen zomer waren we zeer blij om 84 deelnemers te verwelkomen. Bij EMM '21 hadden we elk jaar de beschikking over anderhalf kunstgrasveld. Bij ROAC hebben we deze zomer de beschikking over één kunstgrasveld en dus kunnen maximaal 72 deelnemers zich aanmelden.

LINK INSCHRIJFFORMULIER
Meteen inschrijven? Via deze link komt u direct bij het inschrijfformulier terecht: https://forms.gle/mWapC7iMKA25EZFn9
U kunt het inschrijfformulier ook terugvinden op www.sport-guide.nl. 

TOT SLOT
Een nieuwe locatie, maar net zoveel zin als andere jaren om van de Veense Voetbaldagen een succes te maken! Wij kijken enorm uit naar de komende zomer en hopen jullie inschrijvingen te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Ed van Ruiten & Guido van der Meer
Veense Voetbaldagen